AEG M3GCP200 Zobraziť väčšie

AEG M3GCP200

Značka:
Doprava Slovensko: 2,88 € Doprava Bratislava: zadarmo

skladom

U Vás 02. 04. 2024

13,00 €

902979931


AEG/ELECTROLUX M3GCP200 - čistiaci prostriedok – odstraňuje nečistoty z tesnenia dvierok, potrubia spotrebiča a bubna, kde sa časom usadzuje špina, zabraňuje tvorbe nepríjemného zápachu a znečistenia bielizne, obsahuje dve balenia

Viac detailov

Vďaka nášmu čističu pre práčky zostane váš spotrebič v špičkovom pracovnom stave. Tento účinný postup čistenia odstraňuje nečistoty z tesnenia dvierok, z potrubí a bubna práčky. Práve tam sa časom hromadia usadeniny, ktoré spôsobujú nepríjemné pachy a môžu znečistiť bielizeň. Použite každých 6 mesiacov.
SPOTREBIČE AEG PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom spotrebičov značky AEG pre slovenský trh. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť tento spotrebič v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať spotrebič na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.