1

Liebherr Wsbli 5031

Značka:
zadarmo

do 5 prac. dní

U Vás 04. 04. 2024

1 729,00 €

993851651


Vinotéka klimatizovaná, objem 378l, max.počet fliaš Bordeaux 0,75l- 196 ks, materiál políc: bukové drevo, počet úložných plôch 5, TempProtectPlus, Humidity Control, integrovaný SmartDevice, 1-zónová, Rozsah teplotných zón: +5 až +20°C, Plné dvere, zámok, Čierna

Viac detailov

LIEBHERR zľava 10% na celý sortiment - chladničky, mrazničky, vinotéky
Akcia platí do 31.03.2024

VibrateSafe

Vaše víno potrebuje pokoj a ticho. Preto naše skladovacie chladničky na víno zaručujú šetrné skladovanie s mimoriadne tichými kompresormi špeciálne vyvinutými spoločnosťou Liebherr a pevnými drevenými poličkami vyrobenými z tvrdého bukového dreva. Vďaka tomu môže vaše víno dozrievať v tichu a pokoji

VibrateSafe

HumidityControl

Perfektné klimatické podmienky možno vytvoriť len vďaka správnej kombinácii teploty a vlhkosti. HumidityControl vám umožňuje upravovať vlhkosť podľa vašich potrieb. Na optimálne skladovacie podmienky a príležitosť vychutnávať si čerstvosť ešte dlhšie.

HumidityControl

Drevená polička, výškovo nastaviteľná

Elegantné a sofistikované. Tieto poličky z bukového dreva sú navrhnuté tak, aby minimalizovali vibrácie. Tiež umožňujú skladovať víno v horizontálnej polohe a vďaka ich ergonomickému tvaru sa fľaše ľahko ukladajú, prekladajú aj vyberajú. Ďalšou výhodou je skutočnosť, že drevo dýcha a dokáže v sebe uložiť menší objem vody, čo je ideálne na udržiavanie mikroklímy a dlhodobé skladovanie.

Drevená polička, výškovo nastaviteľná

Nastavenie presnej teploty

Ak víno neskladujete pri správnej teplote, môže sa znehodnotiť a stratiť na kvalite. Elektronický systém presného riadenia sa stará o to, že si vaša skladovacia chladnička na víno Liebherr neprestajne udržiava požadovanú teplotu. Teplota sa dá nastaviť na presnú hodnotu medzi +5 °C a +20 °C. Aktuálna teplota sa zobrazuje na displeji.

Nastavenie presnej teploty

Pomoc pri nakladaní EasyFill

Nenamáhajte sa. Otvorte dvere skladovacej chladničky na víno nad 90° a vďaka mechanizmu EasyFill zostanú otvorené, čo vám uľahčí ukladanie fliaš. A keď ich otvoríte pod 90°, samozatvárací mechanizmus SelfClosing dvere pozvoľna zavrie a vaša hodnotná zbierka vín zostane nepoškodená.

Pomoc pri nakladaní EasyFill

Filter FreshAir z aktívneho uhlia

Všetky skladovacie chladničky na víno Liebherr majú filter z aktívneho uhlia, ktorý odstraňuje pachy akéhokoľvek druhu a zároveň sa stará o to, že vaše víno bude dozrievať pri optimálnej kvalite vzduchu. Vaše víno si tak zachová čistý buket. A aby to tak zostalo aj naďalej, váš model Liebherr vás každých 6 mesiacov upozorní, aby ste filter vymenili, čo ľahko zvládnete aj sami.

Filter FreshAir z aktívneho uhlia

Dotykový displej

Ovládanie skladovacej chladničky na víno je ľahšie ako mladé víno. Vďaka vysokokvalitnému dotykovému LC displeju je výber funkcií hračka. Položky v ponuke sú prehľadne zoradené a vybrať sa dajú jemným ťuknutím. A ak chcete skontrolovať aktuálnu teplotu, stačí sa vám pozrieť na displej, kde je neustále zobrazená.

Dotykový displej

Skladovanie bez vibrácií

Dokonca aj malé otrasy môžu rušiť víno pri zrení a zabrániť usadeniu trieslovín. Špeciálne vyvinuté kompresory s mimoriadne nízkymi vibráciami sa pri všetkých chladničkách na víno postarajú o jeho šetrné uskladnenie.

Skladovanie bez vibrácií

Ideálna vlhkosť vzduchu

Správna vlhkosť vzduchu je dôležitým faktorom pri skladovaní vína. Korok tak ostane vláčny a nevyschne. Aby bol korok aj zvnútra maximálne vlhký, treba vína skladovať naležato. Chladničky na vína s vlhkosťou vzduchu vyše 50 % zaručujú tie najlepšie podmienky. Vlhkosť vzduchu v skladovacích chladničkách na víno sa dá podľa potreby regulovať s tlačidlom ventilátora.

Ideálna vlhkosť vzduchu

2 výškovo nastaviteľné pätky

Pre maximálnu stabilitu. Vďaka výškovo nastaviteľným pätkám sa vaša skladovacia chladnička na víno optimálne zarovná a dokonale prispôsobí aj nerovným povrchom. Môžete si tak byť istí, že sa dvere vždy dokonale zavrú, dnu sa nedostane žiadne teplo, nevytvorí sa žiadna kondenzácia a podmienky skladovania zostanú rovnaké, takže nič neohrozí kvalitu vášho vína.

2 výškovo nastaviteľné pätky

Detská poistka

Detská poistka sa dá naprogramovať tak, aby zabránila neúmyselnému vypnutiu spotrebiča. Ak je detská poistka zapnutá, je zobrazená symbolom na ovládacom paneli.

Detská poistka

Zámok displeja s bezpečnostným kódom

Majte všetko pod kontrolou. Zabránenie neoprávnenému prístupu k skladovacej chladničke na víno je rovnako dôležité ako zabezpečenie zbierky vín zámkom na dvere. Tento nový zámok displeja, ktorý sa aktivuje cez menu, prináša mimoriadne spoľahlivé riešenie. Trojmiestny PIN kód ochráni vaše nastavenia a tým udrží optimálne prostredie pre vaše vína.

Zámok displeja s bezpečnostným kódom

Poplach v prípade otvorených dverí

Zabudli ste zavrieť dvere? Ak dvere na vašej skladovacej chladničke na víno zostanú otvorené dlhšie ako 60 sekúnd, rozozvučí sa poplach. Tento dostatočne hlasný výstražný zvuk sprevádza aj pulzovanie osvetlenia spotrebiča. Vďaka tomu môžete okamžite zareagovať a udržať tak ideálne podmienky na uskladnenie svojich vín.

Poplach v prípade otvorených dverí

Rukoväť: leštený hliník

Vďaka tejto vysokokvalitnej rukoväti z lešteného hliníka môžete k svojej zbierke vín pristupovať štýlovo. Nielenže vyzerá skvele, ale tiež sa príjemne drží. Jej ergonomický tvar a hladká povrchová úprava sa starajú o to, že svoju skladovaciu chladničku na víno GrandCru môžete pohodlne otvoriť kedykoľvek.

Rukoväť: leštený hliník

Box SmartDevice, integrovaný

Sledujte svoje vína, nech ste kdekoľvek. Skladovacia chladnička na víno GrandCru Selection sa dá hravo zosieťovať a vy tak môžete naplno využívať všetky výhody aplikácie SmartDevice. Pristupujte k svojmu spotrebiču odkiaľkoľvek a kontrolujte či meňte mnohé nastavenia vrátane teploty, aj keď práve nie ste doma. Naviac sa vám do smartfónu budú odosielať bezpečnostné informácie o spotrebiči a vašich vínach.

Box SmartDevice, integrovaný

Stropné LED osvetlenie

Nájdite svoje obľúbené víno raz-dva. Naše modely s plnými dverami majú stropné LED osvetlenie, ktoré osvetľuje celý interiér a vašu zbierku vín predvádza v ideálnom svetle. LED diódy sú umiestnené hneď vpredu, aby žiadna fľaša nezostala v tieni. A modely so sklenenými dverami majú osvetlenie na prezentáciu, vďaka ktorému vaše vína vyniknú aj pri zatvorených dverách.

Stropné LED osvetlenie

Mechanický zámok dverí

Strážte svoje poklady. Zbierky vín zvyčajne predstavujú aj cenné investície a preto by ste ich tak aj mali chrániť. Mechanický zámok dverí sa stará o to, že sa do vašej skladovacej chladničky na víno GrandCru Selection nedostanú neoprávnené osoby. Je hladko integrovaný do spotrebiča a dokonale zapadá do celkového dizajnu

Mechanický zámok dverí

Ideálny spôsob uloženia pre maximálnu kapacitu

Maximálna kapacita. So skladovacou chladničkou na víno Liebherr je uloženie rastúcej zbierky vín hračka. Interiér má navrhnutý tak, že doň môžete na drevené poličky uložiť fľaše hrdlami vedľa seba, čím využijete jeho kapacitu naplno. Vďaka tomu máte vždy dostatok miesta na stále pribúdajúce kúsky. A vy tak môžete pokojne rozširovať svoju zbierku.

Ideálny spôsob uloženia pre maximálnu kapacitu

Poplach v prípade výpadku elektrického prúdu

Dokonalá ochrana. Naše skladovacie chladničky na víno ponúkajú rovnaké ideálne podmienky na správne skladovanie cenných zbierok ako vínne pivnice. Kedykoľvek však môže dôjsť k výpadku elektrického prúdu, a preto majú všetky naše spotrebiče funkciu poplachu, ktorá vás na to upozorní. Ak sa stane niečo vážne, vždy o tom budete vedieť.

Poplach v prípade výpadku elektrického prúdu

Nádherné zvonku aj zvnútra. Naše skladovacie chladničky na víno na seba upútajú pozornosť svojím zovňajškom, no pohľad dnu tiež stojí za to. Kombinácia drevených poličiek a zadného panela z nehrdzavejúcej ocele SmartSteel v rade GrandCru Selection pôsobí úžasne, aj keď ste do chladničky ešte neuložili žiadne víno. Nejde iba o dizajnový prvok, ale tiež technickú vymoženosť. Povrch zadného panela sa napríklad stará o vyváženú cirkuláciu vzduchu.

Vymeniteľné tesnenie dverí

Každý detail spĺňa tie najvyššie štandardy a tesnenie dverí nie je výnimkou. Stará sa o vzduchotesné uzavretie dverí, aby malo vaše víno vždy ideálne podmienky skladovania. A ak ho budete musieť v budúcnosti vymeniť, zvládnete to aj sami pomocou niekoľkých jednoduchých krokov. Vďaka tomu zostane vaša skladovacia chladnička na víno dokonalá a hygienicky čistá.

Vymeniteľné tesnenie dverí

SabbathMode

Počas sabatu sa odpočíva, a to isté platí aj pre elektrické spotrebiče. Váš model Liebherr to berie do úvahy. V režime SabbathMode sú všetky svetlá v chladničke na temperovanie vína Vinidor vypnuté, rovnako ako všetky zvuky a displej. Po 80 hodinách sa režim SabbathMode automaticky deaktivuje.

SabbathMode

Dvere so samozatváracím mechanizmom SelfClosing Door a uľahčeným ukladaním EasyFill

Keď dvere skladovacej chladničky na víno otvoríte pod 90°, samozatvárací mechanizmus SelfClosing ich automaticky zavrie a váš drahocenný výber vín zostane nepoškodený. Otvorte dvere chladničky nad 90° a vďaka mechanizmu EasyFill zostanú otvorené, čo vám uľahčí ukladanie fliaš.

Dvere so samozatváracím mechanizmom SelfClosing Door a uľahčeným ukladaním EasyFill

Oceľový interiér

Nádherné zvonku aj zvnútra. Naše chladničky na temperovanie vína na seba upútajú pozornosť svojím zovňajškom, no pohľad na interiér tiež stojí za to. Kombinácia drevených poličiek a zadného panela z nehrdzavejúcej ocele SmartSteel v rade Vinidor Selection pôsobí úžasne, aj keď ste do chladničky ešte neuložili žiadne víno. Neohúri vás iba dizajn, ale aj technické vymoženosti. Povrch zadného panela sa napríklad stará o vyváženú cirkuláciu vzduchu.

Oceľový interiér

Teplotný alarm

Váš model Liebherr neustále monitoruje teplotu v spotrebiči a v prípade jej odchýlenia od nastavenej hodnoty vás na to teplotný alarm upozorní zvukom a pulzovaním osvetlenia. Na displeji uvidíte, o koľko nastavená teplota stúpla alebo klesla, aby ste ju mohli v prípade nepravdepodobného výkyvu opäť nastaviť na optimálnu hodnotu.

Teplotný alarm

TempProtect Plus

Dvojitá ochrana. Naše skladovacie chladničky na víno s funkciou TempProtect Plus a dvoma snímačmi neustále merajú teplotu v spotrebiči. Vďaka tomu máte dvojnásobnú istotu, že vaše vína sú chránené pred kolísaním teploty. Len čo jeden zo snímačov zachytí kritickú zmenu v teplote, okamžite dostanete upozornenie, aby ste mohli čo najskôr zareagovať.

TempProtect Plus

Miska na vodu

Získajte ideálnu vlhkosť vzduchu aj v suchých podmienkach vďaka miske na vodu, ktorá sa jednoducho inštaluje. Pomáha udržiavať optimálnu vlhkosť v spotrebiči tým, že zhromažďuje vodu z jeho vnútra, prípadne ju môžete podľa pokynov naplniť sami. Vďaka tomu vaša zbierka vín zostane v ideálnych podmienkach v každom prostredí

Miska na vodu

Technické detaily

Všeobecné informácie o produkte

  • Skupina produktov: Skladovacia chladnička na víno
  • GTIN: 9005382244036
  • Klasifikácia: GrandCru Selection

Výkon a spotreba

  • Trieda energetickej efektivity: E
  • Spotreba energie za 24 hodín:
    • 0,265 kWh / 24 h
    • 0,295 kWh / 24 h
  • Spotreba energie za rok: 97 kWh/ročne
  • Klimatická trieda:
    • SN-T
    • SN-T
  • Trieda emisií hluku šíriaceho sa vzduchom: C
  • Prípojná hodnota: 1,5 A
  • Napätie: 220-240 V ~
  • Frekvencia: 50/60 Hz
  • Hladina hluku: 38 dB

Rozmery a hmotnosť

  • Vonkajšie rozmery: výška / šírka / hĺbka: 168,4 / 59,7 / 76,3 cm

Riadenie a funkcie

  • Ovládanie: dotyk
  • Regulovateľné chladiace okruhy: 1
  • Teplotné zóny: 1
  • Varovný signál pri poruche: Optický a zvukový
  • Poplach pri výpadku spotrebiča: možnosť nastavenia na spotrebiči a prostredníctvom aplikácie
  • Elektronický zámok dverí:
  • AlarmLightAmplifier: možnosť nastavenia na spotrebiči a prostredníctvom aplikácie
  • Nastavenie jazyka: možnosť nastavenia na spotrebiči a prostredníctvom aplikácie
  • SabbathMode: možnosť nastavenia na spotrebiči a prostredníctvom aplikácie
  • Riešenie zosieťovania *: integrované, pevne zabudované
  • Nastaviteľný rozsah teploty v chladiacej časti: +5 °C až +20 °C
  • Ukazovateľ teploty: priečinok na víno
  • Dverový poplach priečinka na víno: Optický a zvukový
  • Detská poistka:

Priečinok na víno

  • Maximálny počet fliaš Bordeaux 0,75 l **: 196
  • Nastaviteľný rozsah teploty: +5 °C až +20 °C
  • Anzeige Luftfeuchtigkeit:
  • Regulácia vlhkosti: HumidityControl (v rozsahu od 50 % do 80 %)
  • Osvetlenie: LED stropné osvetlenie
  • Stmievateľné:
  • Trvalo zapojiteľné:
  • Skladovanie fliaš: drevené poličky
  • Počet odkladacích plôch: 5
  • Výškovo nastaviteľné police:
  • Nádrž na vodu:
  • Sommeliere board:
  • Art des Zonentrenners:
  • Zámok: mechanický
  • Filter FreshAir: na zadnom paneli
  • Chladenie cirkulačným vzduchom:

Dizajn a materiály

  • Suchá zadná stena:
  • Farebný, suchý zadný panel: Ušľachtilá oceľ
  • Materiál suchá zadná stena: Ušľachtilá oceľ so SmartSteel
  • Farba krytu: Čierny
  • Materiál bočných stien: Oceľ
  • Farba dverí: Čierny
  • Materiál dverí: plné dvere
  • Materiál vnútornej nádoby: Plastová, grafitová sivá
  • Materiál políc: drevená vyťahovacia polička
  • Rukoväť: Hliníková tyčová rukoväť

Postavenie a inštalácia

  • Samozatváracie dvere:
  • SoftSystem:
  • Doraz dverí: vpravo s možnosťou výmeny
  • Zmena strany otvárania dverí: možná samostatne
  • Uhol otvorenia dverí:
  • Vymeniteľné tesnenie dverí:
  • Prepravné rúčky: Vzadu
  • Prepravné valčeky vzadu:
  • Vetranie: ppredné vetranie
  • Typ zástrčky: Euro
  • Pripojovací kábel (dĺžka): 2.000 mm

Špecifikácie

  • Objem chladiacich častí: 378 l
  • Vonkajšie rozmery: výška / šírka / hĺbka (s obalom): 1.742,0 / 615,0 / 850,0 mm
  • Hmotnosť (bez balenia): 64 kg
  • Hmotnosť (s balením): 71 kg
  • Celkový objem ***: 378 l
  • Užitočný objem časť na víno: 377 l
SPOTREBIČE LIEBHERR PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom spotrebičov značky Liebherr pre slovenský trh. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť tento spotrebič v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať spotrebič na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.