1
Predaj tohto produktu bol ukončený.

BLANCO ZEROX 6S-IF/A

Značka:
zadarmo

U Vás 02. 04. 2024

1 245,00 €
1 058,00 €


Charakterovo silný a špecifický drez za priaznivú cenu ponúka maximálny komfort a funkčnosť. Výrazná a pravouhlá vanička s hĺbkou 175 mm, je doplnená o veľkú odkladaciu plochu s čistými líniami, ktorá je jednoduchá na údržbu a prídavnú vaničku s hĺbkou 130 mm. Drez disponuje s moderným sitkom Infino od spoločnosti Blanco, ktorý je elegantne zabudovaný na dne vaničky.

V dodávke: odtoková armatúra, 3 ½ výpusť so sitkom ovládaná štandardným okrúhlym tiahlom, sada úchytov, 2 predvŕtané otvory na batériu a otočný ventil

Viac detailov

  • Blanco drezy nerez Jednoduchá údržba Všetky nerezové výrobky od firmy Blanco si aj po niekoľkých rokoch zachovávajú svoj prirodzený lesk a hodnotu.
DREZY A BATÉRIE BLANCO PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom drezov a batérií značky BLANCO pre slovenský trh. Na všetky drezy a batérie máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť drez alebo batériu v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať tovar na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.