1

BLANCO SUBLINE 375-U keramika

Značka:
zadarmo

do 3 prac. dní

U Vás 02. 04. 2024

529,00 €
432,00 €


Nadčasový, elegantný a rovnomerne tvarovaný drez ponúka maximálnu funkčnosť, vďaka extra veľkej vaničke s hĺbkou 185 mm. Má vysokokvalitné vybavenie s moderným sitkom InFino®, ktoré je v jednej rovine s dnom vaničky. Dizajnová línia drezu je navrhnutá pre zabudovanie pod pracovnú dosku.

Viac detailov

Dizajnová línia pre drezy pod pracovnú dosku v keramike PuraPlus®

  • maximálna veľkosť vaničky vďaka najlepšej výrobnej a montážnej technike
  • žiadna dodatočná námaha pri montáži
  • vysoký komfort ošetrenia v keramike
  • nadčasovo elegantná, rovná vaničková geometria
  • výpusť InFino® - elegantne integrovaná a mimoriadne jednoduchá na údržbu
  • Blanco drezy Zabudovanie pod dosku Pomocou špeciálnych úchytov sa drez pripevní o pracovnú dosku a tesniacim materiálom sa zapečatí. Toto zabudovanie je vhodné pre pracovné dosky z prírodného alebo umelého kameňa, keramiky či skla.
DREZY A BATÉRIE BLANCO PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom drezov a batérií značky BLANCO pre slovenský trh. Na všetky drezy a batérie máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť drez alebo batériu v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať tovar na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.