Predaj tohto produktu bol ukončený.
-27%
BLANCO excenter univerzálny Zobraziť väčšie

BLANCO excenter univerzálny

Značka:
zadarmo

U Vás 30. 04. 2024

33,00 €
24,00 €

117555

V ponuke aj nový tovar:


Excentrické ovládanie výpuste je zložené z lanka a otočného kolieska, pomocou ktorého sa ďiaľkovo otvára a zatvára sitková výpusť drezu.

Viac detailov

Technické informácie

Excentrické ovládanie výpuste je zložené z lanka a otočného kolieska, pomocou ktorého sa ďiaľkovo otvára a zatvára sitková výpusť drezu. Otočné koliesko je umiestnené na okraji drezu, a jeho otočením je možné prakticky vypustiť drez suchou cestou, bez ručného zatláčania a vyťahovania sitka.

  • nevhodný pre použitie s drezmi Metra 45 S a Metra 45 S Compact /pre tieto drezy vhodný excenter art.č. 224 040
  • nevhodný pre použitie s drezmi Sona 45 S, Sona XL 6 S /pre tieto drezy vhodný excenter art.č. 217 163
  • nevhodný pre použitie s drezmi Riona 45, Tamos 45 S, Enos 40 S, Favos Mini, Favos 6 S, Classic 9 E, Legra 45 S, Legra 6 S, Legra 6 S Compact, Nova 6 S, Nova 8 S
DREZY A BATÉRIE BLANCO PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom drezov a batérií značky BLANCO pre slovenský trh. Na všetky drezy a batérie máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť drez alebo batériu v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať tovar na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.