Predaj tohto produktu bol ukončený.

BLANCO ANDANO 500–IF/A

Značka:
zadarmo

U Vás 29. 04. 2024

501,00 €
339,00 €

522994


Nadčasový, špecifický drez ponúka maximálnu funkčnosť, vďaka extra veľkej vaničke s hĺbkou 190 mm. Moderný pôvab, vďaka harmonickej súhre zaoblení a hodvábne lesklému povrchu. Drez disponuje s moderným sitkom InFino, ktoré je v jednej rovine s dnom vaničky. Pre maximálny komfort disponuje s excentrický ovládaním. 



Viac detailov



Blanco Andano 500-IF/A predstavuje moderný nerezový kuchynský drez s elegantným dizajnom vďaka plochému prevedeniu. Drez ponúka možnosť zabudovania na pracovnú dosku a zároveň aj do roviny s pracovnou doskou.Tento drez má 190 mm hlbokú vaničku a rozmery 540 x 500 mm. Povrch nerezového drezu je hladký a bezpórovitý, vďaka čomu je jednoduchý na údržbu a antibakteriálny. Kvalitný nerez je odolný voči teplotám až do 300°C. 

Blanco Infino: Je novým riešením odtoku od spoločnosti Blanco. Výnimočnosť systému Infino je vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, ktorý neprevyšuje výšku v drezovej vaničke a to aj v otvorenej alebo zatvorenej polohe. Týmto však nestráca ani na svojej praktickosti, pretože dômyselné tvarovanie mu zaručuje jednoduchú starostlivosť a hygienickosť.

V dodávke: odtoková armatúra s prepadom, 3 ½ výpusť so sitkom ovládaná tiahlom (otvor Ø 14 mm), sada úchytov, 2 predvŕtané otvory na batériu a otočný ventil

  • Blanco drezy nerez Jednoduchá údržba Všetky nerezové výrobky od firmy Blanco si aj po niekoľkých rokoch zachovávajú svoj prirodzený lesk a hodnotu.
DREZY A BATÉRIE BLANCO PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom drezov a batérií značky BLANCO pre slovenský trh. Na všetky drezy a batérie máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť drez alebo batériu v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať tovar na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.