1

BLANCO SET SONA 45 S + MILA chróm

Značka:
zadarmo

do 3 prac. dní

U Vás 02. 04. 2024

384,00 €
307,00 €


Set pozostávajúci z drezu SONA 45 S a kuchynskej batérie Mila, bol navrhnutý pre nadčasové kuchyne. Drez disponuje s praktickou vaničkou, ktorej hĺbka je 190 mm a priestrannou odkladacou plochou. Chrómová batéria má rovný odtok a možnosť otáčania až o 360°. Drez ponúka 10 rôznych farebných prevedení.

Viac detailov

Zrodená pre nadčasové kuchyne

  • moderný, svojrázny dizajn
  • priestranná vanička ponúka dostatok priestoru pre práce pri dreze
  • veľkorysý, výrazný priestor pre batériu
  • dostupný pre všetky šírky spodných skriniek
  • voliteľné príslušenstvo pre vyšší komfort prác pri dreze
V balení tohto drezu sa nachádza:
Odtoková armatúra, 3 ½" výpusť so sitkom, zápachový uzáver s odbočkou pre umývačku riadu
  • 1 x

    štíhle telo s rovným odtokom vysoko umiestnený odtok pre jednoduché napĺňanie hrncov alebo váz   o 360° otáčateľný odtok

    Skladom
    97,00 € 90,00 €
  • 1 x

    Nadčasový dizajn a maximálna kvalita za dobrú cenu. Obojstranne zabudovateľný drez SONA 45 S v rôznych farebných prevedeniach. Spojenie priestrannej vaničky s hĺbkou 190 mm a funkčnej odkladacej plochy.

    do 3 prac. dní
    273,00 € 234,00 €
    Znížená cena!
DREZY A BATÉRIE BLANCO PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom drezov a batérií značky BLANCO pre slovenský trh. Na všetky drezy a batérie máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť drez alebo batériu v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať tovar na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.