-7%
Whirlpool W9 MD260 IXL Zobraziť väčšie

Whirlpool W9 MD260 IXL

Značka:
zadarmo

do 14 prac. dní

U Vás 15. 04. 2024

549,00 €
511,90 €

Rozšírená záruka

+1 rok

+2 roky

+3 roky

Požadovanú záruku stačí uviesť do poznámky v objednávke (podmienky)

859991544610


Multifunkčná mikrovlnná rúra, Farebný 3,5“ AsistedDisplay + LiveApp, dotykové ovládanie, Technológia 6. ZMYSEL, Auto recepty, Manuálne funkcie: Rozmrazovanie, Ohrev, Horúci vzduch, Crisp, CrispFry, Špeciálne funkcie: Kysnutie, Udržiavanie v teple, Nerezový interiér, Bezpečnostné dvere, otváranie nadol, Vnútorný objem: 31 litrov, Vyhotovenie: čierne sklo + iXelium nerezový rám a rukoväť, Maximálny príkon: 2,3 kW, Výkon mikrovĺn/grilu/horúceho vzduchu: 1000/800/1400 W, Rozmery (v x š x h): 385 x 595 x 468 mm, Príslušenstvo: Crisp tanier, rukoväť Crisp,vhodná na montáž nad rúru

Viac detailov

Zlepšite si zážitok z jedla

Zažijte mimořádně křupavé výsledky s naší inovativní deskou Crisp, která je vyrobena z vysoce výkonného feritového materiálu. Tento pozoruhodný talíř využívá sílu mikrovln a rychle se zahřívá, zatímco horní mřížka v dutině mikrovlnné trouby krásně opeče horní část vašeho pokrmu. Talíř Crisp, který funguje jako univerzální pečicí nádoba, zajišťuje udržení teploty pod 210 °C, čímž zabraňuje přepečení a poskytuje nádherně křupavé výsledky pečení, které se vyrovnají tradičním troubám. Tato dokonalá volba, která vám ušetří drahocenný čas, je ideální pro přípravu pizzy, quiche, pečeného masa a ryb a zaručuje rovnoměrné propečení jak naspodu, tak na povrchu pokrmu. S naším talířem Crisp, který mění pravidla hry, se vám otevře nová oblast kulinářské dokonalosti.

Zlepšite si zážitok z jedla

Zažite dokonalé výsledky čistenia

Představujeme vám náš revoluční čisticí cyklus, který využívá neuvěřitelnou sílu páry k dosažení dokonalých výsledků čištění. Po přidání pouhé 1 sklenice vody do mikrovlnné trouby a zvolení čisticího cyklu lze přetrvávající nečistoty nebo mastnotu bez námahy setřít pouhým mokrým hadříkem. Rozlučte se s namáhavým čištěním a škodlivými chemikáliemi, protože se o to postará přirozená síla páry.

Zažite dokonalé výsledky čistenia

Jednoduché varenie vďaka menu 6. ZMYSEL

Doprajte si bezproblémové varenie s našou širokou ponukou automatických cyklov. Vďaka možnosti vybrať typ potravín a určiť ich hmotnosť dokáže naša mikrovlnná rúra navrhnúť správne príslušenstvo nad rámec jednoduchého rozsvietenia príslušnej ikony na displeji. Pohodlne sa usaďte a relaxujte, pretože bez námahy nastaví dokonalú funkciu a čas varenia, čím zakaždým zabezpečí výnimočné výsledky. Vďaka až 62 automatickým receptom, ktoré máte na dosah ruky, si môžete vychutnať rozmanité varenie bez akejkoľvek námahy a obáv o konečný výsledok. Objavte svet kulinárskych možností s ľahkosťou a istotou.

Jednoduché varenie vďaka menu 6. ZMYSEL

Aplikácia 6th Sense Live

Intuitívna pomoc aplikácie 6th Sense Live poskytuje spotrebiteľom pokyny krok za krokom, premeniť obyčajné recepty na majstrovské diela pripravené v mikrovlnnej rúre. Učí sa preferencie používateľa a potom navrhuje recepty a užitočné rady, aby bolo každé jedlo dokonale pripravené.

Aplikácia 6th Sense Live

Crisp

Bezkonkurenčná chrumkavosť. Táto mikrovlnná rúra Whirlpool s funkciou a špeciálnou panvicou Crisp vám zaručia, že kedykoľvek pripravíte tú najchrumkavejšiu pizzu, koláč alebo quiche.

Crisp

iXelium

Dlhotrvajúci lesk. Revolučná povrchová úprava iXelium chráni vašu pasrnú rúru od škrabancov a korózie, čím zaručuje dokonalý lesk. Jednoduchá na čistenie: jediné, čo potrebujete, je voda a jemná handra.

iXelium

Jet Start

Vynikajúca rýchlosť ohrevu. Funkcia Jet Start privádza maximáln výkon do vnútra rúry na 30 sekúnd, čím zabezpečí ideálnu teplotu na ohrievanie jedál s vysokým obsahom vody, ako sú napríklad číre polievky alebo nápoje.

Jet Start

Technológia 6. ZMYSEL

Sebavedomé varenie. Vďaka technológii 6. ZMYSEL mikrovlnná rúra automaticky nastaví čas, teplotu a úroveň výkonu počas procesu varenia.

Technológia 6. ZMYSEL

Steam

Zdravé jedlá pripravené v pare, kedykoľvek. Parná technológia poskytuje tie najzdravšie a najchutnejšie recepty jediným stlačením tlačidla.

Steam

Pasta&Rice

Nenáročné varenie v pare. Táto mikrovlnná rúra Whirlpool je vybavená parnou nádobou, ktorá vám umožní vychutnať si vynikajúce cestoviny, ryžu alebo zeleninu pripravené v pare, kedykoľvek budete chcieť.

Pasta&Rice

Smart Display

Smart Display je intuitívny, prehľadný a ľahko čitateľný displej rúr v dizajnovom rade W Collection W9. 16-farebný 3,5 dotykový displej (480 x 320 pixelov) so štyrmi kapacitnými dotykovými senzormi a WiFi umožňuje rúru jednoducho ovládať a programovať, zatiaľ čo neuveriteľné vysoké rozlíšenie poskytuje TFT displej v štýle smartfónu s vynikajúcim obrazom a polyfonickým zvukom.

Smart Display

Jet Defrost

Rýchle rozmrazovanie. Pomocou jedinečného systému JetDefrost 3D v mikrovlnnej rúre rozmrazíte potraviny účinne a ľahko.

Jet Defrost

Kapacita 31 litrov

Viac priestoru pre vaše kuchárske umenie. Táto mikrovlnná rúra Whirlpool ponúka komfortný objem 31 litrov, vďaka ktorému vám nikdy nebude chýbať miesto na nové recepty.

Kapacita 31 litrov

Crisp fry

Na prípravu chutných pokrmov s funkciou a špeciálnou panvicou Crisp v kombinácii s teplovzdušným pečením vám zaručia, že kedykoľvek pripravíte to najchrumkavejšie jedlo s nízkym obsahom tuku.

Crisp fry

Teplovzdušný ohrev

Ideálne výsledky pečenia. Teplovzdušná funkcia zaručí, že vaše jedlá budú vždy upečené ešte rovnomernejšie a rýchlejšie než v bežných rúrach.

Teplovzdušný ohrev

Dough Rising

Dokonalá príprava kysnutého cesta pre chlieb a pečivo s funkciou Dough Rising. Špeciálny program na udržiavanie stabilnej vnútornej teploty Maxi Chef na 30°.

Dough Rising

BreadDefrost

Čerstvý chlieb, kedykoľvek. Vďaka funkcii rozmrazovanie chleba v mikrovlnnej rúre môžete chlieb jediným zatlačením tlačidla zmeniť zo zmrazeného stavu na čerstvý.

BreadDefrost

Quartz Gril

Dokonalý zážitok z grilovania. Quartz Grill ohrieva a pripravuje jedlo rýchlejšie ako tradičný infračervený gril. Je šetrný k zdrojom, znižuje vaše náklady na energiu a je úplne samočistiaci.

Quartz Gril

3D technológia

Dokonale prirpavené. Revolučný systém 3D technológie zabezpečuje rovnomernú distribúciu mikrovĺn, takže si vždy môžete vychutnať rovnomerne uvarené pokrmy jednoduchým zatlačením tlačidla.

3D technológia

Funkcia Reheat

Rýchle znovuohriatie. Vychutnajte si ohriate pokrmy v priebehu niekoľkých minút vďaka funkcii opätovného ohrevu.

Funkcia Reheat

Detský zámok

Bezpečnosť na prvom mieste. Táto mikrovlnná rúra Whirlpool je vybavená systémom detskej poistky, aby sa zabránilo náhodnému použitiu tohto spotrebiča deťmi.

Detský zámok

Zadržiavanie tepla

Teplý komfort. Funkcia Warm Keeping tejto mikrovlnnej rúry Whirlpool zaistí, že jedlo zostane teplé až 4 hodiny a zároveň ho ochráni pred vysychaním, takže si ho môžete vychutnať kedykoľvek budete chcieť.

Zadržiavanie tepla

Auto Clean

Ak chcete vyčistiť vnútro, stačí do mikrovlnnej rúry umiestniť misku s vodou a vybrať túto funkciu. Prirodzená sila pary uvoľní zvyšky jedla za niekoľko minút, potom ich stačí zo stien ľahko zotrieť.

Auto Clean

Menu 6. ZMYSEL

Recepty pripravené na rýchle použitie. Zvoľte si jeden zo 62 automatických receptov a rúra sama vyberie najlepšiu funkciu, upraví nastavenie teploty alebo úrovne výkonu a času. Zároveň bude samaneustále kontrolovať priebeh varenia jedla, aby boli zabezpečené vždy dokonalé výsledky.

Menu 6. ZMYSEL

Technické detaily

Rozmery

  • Výška (cm): 38.5
  • Šírka (cm): 59.5
  • Hĺbka (cm): 51.4
  • Hĺbka na zabudovanie: 55.0
  • Maximálna výška na zabudovanie: 38.0
  • Minimálna výška na zabudovanie: 38.0
  • Maximálna šírka na zabudovanie: 56.8
  • Minimálna šírka na zabudovanie: 55.6

Technické dáta

  • Druh rúry: Mikrovlny kombi
  • Maximálny výkon mikrovĺn (W): 1000
  • Výkon grilu (W): 800
  • Prúdová poistka (A): 10
  • Dodatočná metóda varenia Ventilátor: Áno
  • Dodatočná metóda varenia Gril: Áno

Vlastnosti

  • Objem (l): 31
  • Otváranie dvierok: Otváranie dole
  • Režim otvárania dvierok: Otváranie dole s rukoväťou
  • Farba: Nerez
  • Displej: TFT
  • Detská poistka
  • Kryt taniera
  • Grilovacia mriežka: Áno
  • Typ grilu: Quartz
  • EAN kód: 8003437396151
  • Hodiny: Áno
  • Elektrické pripojenie (W): 2300
  • Typ konštrukcie: Vstavané
  • Typ ovládania: Elektronické
  • Dĺžka elektrického kábla (cm): 135
  • Časovač: Áno
  • Otočný tanier: Áno
  • Priemer otočného taniera (mm): 325
SPOTREBIČE WHIRLPOOL PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom spotrebičov značky Whirlpool pre slovenský trh. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť tento spotrebič v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať spotrebič na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.