Whirlpool AKZ9 6290 NB

Značka:
zadarmo

skladom

U Vás 02. 04. 2024

539,00 €
378,80 €

Rozšírená záruka

+1 rok

+2 roky

+3 roky

Požadovanú záruku stačí uviesť do poznámky v objednávke (podmienky)

859991531370


Multifukčná pyrolytická rúra, Technológia 6. ZMYSEL, Automatické programy, čierno-biely grafický displej, Dotykové ovládanie + centrálny gombík, Vnútorné osvetlenie, Manuálne funkcie: Rýchly predohrev, Horný + dolný ohrev, Gril, Turbogril, Ventilátor, Horúci vzduch, Cook3, Špeciálne funkcie: Udržiavanie v teple, Kysnutie, Pizza, Chlieb, Maxi pečenie, Eko horúci vzduch, Ready2Cook, Čistenie pyrolýzou - vypaľovanie rúry vysokou teplotou, Štvorité celosklenené dvere, Soft Closing - pomalé zatváranie dverí, Vnútorný objem: 73 litrov, Maximálny príkon: 3,65 kW, Rozmery (v x š x h): 595 x 595 x 564 mm, Príslušenstvo: 1 hlboký smaltovaný plech + 1 plytký smaltovaný plech, vyhotovenie: čierna farba + nerezová vyčnievajúca rukoväť

Viac detailov

Bez námahy odstráňte nečistoty z rúry.

Máte problémy s čistením rúry? Nastavte ho na samočistiaci režim! Vnútro pyrolytickej rúry dosahuje extrémne vysokú teplotu, pri ktorej sa všetky zvyšky jedla premenia na popol, ktorý môžete ľahko zotrieť vlhkou špongiou.

Bez námahy odstráňte nečistoty z rúry.

Energetická trieda

Výnimočná energetická efektívnosť. Rúry s energetickou triedou A/ A+ ponúkajú vynikajúcu úroveň energetickej efektívnosti, čím zabezpečujú nižšiu spotrebu a šetria vaše účty za energiu.

Energetická trieda

Veľkosť XXL

Všetok priestor, ktorý potrebujete. Táto rúra Whirlpool je vybavená mimoriadne veľkým vnútorným objemom XXL, ktorý vám umožní využívať všetok priestor potrebný na prípravu jedál.

Veľkosť XXL

6. ZMYSEL Absolute

Recepty v troch krokoch. Vždy dosiahnete vynikajúce výsledky. Vďaka centrálnemu gombíku môžete rúru nastaviť v troch jednoduchých krokoch. Vyberte jeden zo 6 prednastavených receptov a rúra automaticky nastaví špeciálnu funkciu pečenia a navrhne vhodný čas a rozsah teplôt.

6. ZMYSEL Absolute

Energetická trieda A+

Výnimočná energetická efektívnosť. Energetická trieda A+ zabezpečí ideálne výsledky, v kombinácií s najnižšou spotrebou energie.

Energetická trieda A+

ForcedAir

Uchovajte chuť. Vďaka technológii ForcedAir vo vnútri rúry cirkuluje predhriaty vzduch pomocou inovatívneho konvekčného systému, ktorý vám zabezpečí nadýchané a šťavnaté výsledky pečenia.

ForcedAir

Pyrolytické čistenie

Žiadne zvyšky jedla. Technológia pyrolýzy je založená na vysokoteplotnom cykle, ktorý spáli všetky stopy po príprave jedla na popol, ktorý ľahko zotriete handričkou. Sklo na dverách rúry, ktoré odráža teplo zabezpečuje, že rúra ostáva zvonku studená na dotyk pre ešte väčšie bezpečie pri pečení.

Pyrolytické čistenie

Ready2Cook

Bez predohrevu. Funkcia Ready2Cook využíva výkonný konvekčný systém na rýchle dosiahnutie správnej teploty a úplne eliminuje potrebu predhrievania.

Ready2Cook

Cook3

Žiadne miešanie vôní. Vďaka inovatívnej funkcii Cook3 môžete variť až tri samostatné jedlá súčasne bez rizika zmiešania vôní a chutí.

Cook3

SoftClosing

Pomalé zatváranie dverí. Vďaka pomaly zatvárajúcim sa závesom sa dvere rúry zatvárajú bez námahy s jemným a tichým pohybom.

SoftClosing

Absolute Design Collection

Futuristický dizajn a jedinečný výkon. Spotrebiče s dizajnom Absolute sú určené pre moderné high-tech kuchyne. Charakteristickým prvkom je stredový gombík ovládania funkcií 6. ZMYSEL systémom "otoč-a-potvrď" pre nastavenie programu v 3 krokoch.

Absolute Design Collection

Multifunkčná rúra

Široká škála metód varenia. Multifunkčná rúra (MF16) ponúka množstvo metód pečenia, vďaka čomu vždy dosiahnete perfektné výsledky, a to bez ohľadu na to, aký recept pripravujete.

Multifunkčná rúra

Cool Door

Inovatívny dizajn dvierok rúry Cool Safe Door poskytuje extra istotu, aj keď sú v kuchyni deti.

Cool Door

Technické detaily

Rozmery

  • Výška (cm): 59.5
  • Šírka (cm): 59.5
  • Hĺbka (cm): 56.4

Vlastnosti

  • Typ: Elektrická
  • Využitelný objem vnútorného priestoru (l): 73
  • Samočistenie rúry: Pyrolýza
  • Ovládanie: Mechanické a elektronické
  • Farba: Čierna
  • EAN kód: 8003437833922
  • Elektrické pripojenie (W): 3650
  • Typ konštrukcie: Vstavané
  • Dĺžka elektrického kábla (cm): 90
  • Výsuvné koľajničky vo vnútri rúry: Rošty
  • Možnosti nastavenia času: Štart a Stop

Technické dáta

  • Energetická trieda: A+
  • Spotreba energie - konvenčná funkcia (kWh): 0.9
  • Spotreba energie - teplovzdušná funkcia (kWh): 0.69
  • Prúdová poistka (A): 16
  • Kontrola času: Elektronické
SPOTREBIČE WHIRLPOOL PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom spotrebičov značky Whirlpool pre slovenský trh. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť tento spotrebič v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať spotrebič na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.