Whirlpool W7 OS4 4S1 P BL + W7 MD440 NB

Cenovo výhodný set elektrickej rúry Whirlpool W7 OS4 4S1 P BL a mikrovlnky Whirlpool W7 MD440 NB. Mikrovlnná rúra je určená na montáž nad rúru.

Whirlpool W7 MD440 NB

549,00 €

SKLADOM


Samostatná multifunkčná rúra so zadným ohrevom, Technológia 6. ZMYSEL, čiernobiely EasyDisplay, dotykové ovládanie, Auto recepty, Manuálne funkcie: Rýchly predohrev, Horúci vzduch + Para, Gril, Cook4, Turbogril, Špeciálne funkcie: Maxi pečenie, Kysnutie cesta, Rozmrazovanie, Udržiavanie v teple, Eco horúci vzduch, Čistenie pyrolýzou – vypaľovanie rúry vysokou teplotou, Štvorité celosklenené dvere, SoftClosing – pomalé zatváranie dverí, Vnútorný objem: 73 l, Vyhotovenie: čierna s nerezovou rukoväťou, Maximálny príkon: , Prílsušenstvo: 1 hlboký, 1 plytký smaltovaný plech, 1 rošt, 2-úrovňové výsuvné koľajničky

Bez námahy odstráňte nečistoty z rúry.

Máte problémy s čistením rúry? Nastavte ho na samočistiaci režim! Vnútro pyrolytickej rúry dosahuje extrémne vysokú teplotu, pri ktorej sa všetky zvyšky jedla premenia na popol, ktorý môžete ľahko zotrieť vlhkou špongiou.

Bez námahy odstráňte nečistoty z rúry.

Neviete, ako správne pripraviť jedlo? Stačí si vybrať recept a technológia 6. ZMYSEL ho dokonale pripraví!

Varte bez rozmýšľania! Inovatívna technológia 6. ZMYSEL automaticky upravuje nastavenie času, teploty a vlhkosti, aby sa vždy zabezpečili dokonalé výsledky, a po dokončení varenia sa zastaví.
Už žiadne dohady: skvelý pomocník v kuchyni
6. ZMYSEL vie, čo má robiť, aby ste pri každej príležitosti dosiahli dokonalé varenie. Súbor inteligentných senzorov vás prevedie až 100 kuchynskými kombináciami a dodá vám istotu, že môžete dať voľný priechod svojmu vnútru a vychutnať si lahodné pokrmy.

Neviete, ako správne pripraviť jedlo? Stačí si vybrať recept a technológia 6. ZMYSEL ho dokonale pripraví!

Potrebujete pripraviť kompletnú večeru pre veľa hostí?

Technológia rúry Cook4 od spoločnosti Whirlpool vám umožní pripravovať rôzne pokrmy súčasne, čím zakaždým zabezpečí skvelé výsledky pečenia!


    • Výrazná úspora času a energieVaša rúra vám umožní pripraviť štyri samostatné jedlá naraz bez miešania chutí! Môžete tak vytvoriť jedno menu od predjedla až po dezert naraz!

    • Maximálna flexibilita Pripravte štyri rôzne alebo rovnaké jedlá súčasne: výber je na vás!

Potrebujete pripraviť kompletnú večeru pre veľa hostí?

Udržujte dobrú chuť jedla

Parná technológia zabraňuje vysušovaniu potravín a zaručuje chutnejšie výsledky! Jedlo bude mať výraznejšiu štruktúru a bude šťavnatejšie, čím vyniknú najlepšie vlastnosti vašich ingrediencií.

Inšpirujte sa
Vďaka 3 prednastaveným úrovniam pary môžete pripravovať pizzu, pečivo, morské plody, zeleninu, ryžu a mäso! Varenie v pare možno použiť na väčšinu potravín na grilovanie, pečenie, urýchlenie procesu varenia a dokonca aj na ohrievanie potravín.

Objavte nový spôsob prípravy jedál, ktoré už varíte, ale s lepšími a chutnejšími výsledkami.

Udržujte dobrú chuť jedla

Energetická trieda

Výnimočná energetická efektívnosť. Rúry s energetickou triedou A/ A+ ponúkajú vynikajúcu úroveň energetickej efektívnosti, čím zabezpečujú nižšiu spotrebu a šetria vaše účty za energiu.

Energetická trieda

Veľkosť XXL

Všetok priestor, ktorý potrebujete. Táto rúra Whirlpool je vybavená mimoriadne veľkým vnútorným objemom XXL, ktorý vám umožní využívať všetok priestor potrebný na prípravu jedál.

Veľkosť XXL

Multifunction 8

Viacero spôsobov varenia. Technológia Multifunction 8 ponúka flexibilné funkcie varenia, ktoré zabezpečia dokonalé výsledky bez ohľadu na recept.

Multifunction 8

6. ZMYSEL W6 W7

Už žiadne dohady. Jednoducho si vyberte recepty a nechajte 6. ZMYSEL, aby ich vždy dokonale pripravil. Až 80 kuchynských kombinácií usporiadaných podľa vášho životného štýlu a stravy, pre plne asistované varenie.

6. ZMYSEL W6 W7

Steam Sense

Kombinácia pary a horúceho vzduchu sa postarajú o zlatisté a chrumkavé jedlo zvonku a súčasne šťavnaté zvnútra. V závislosti od druhu prirpavovaného jedla je podiel pary 25% pre pečenie koláčov a chleba, 50% pre pečenie mäsa a 75% pre prípravu rýb.

Steam Sense

Energetická trieda A+

Výnimočná energetická efektívnosť. Energetická trieda A+ zabezpečí ideálne výsledky, v kombinácií s najnižšou spotrebou energie.

Energetická trieda A+

ForcedAir

Uchovajte chuť. Vďaka technológii ForcedAir vo vnútri rúry cirkuluje predhriaty vzduch pomocou inovatívneho konvekčného systému, ktorý vám zabezpečí nadýchané a šťavnaté výsledky pečenia.

ForcedAir

Pyrolytické čistenie

Žiadne zvyšky jedla. Technológia pyrolýzy je založená na vysokoteplotnom cykle, ktorý spáli všetky stopy po príprave jedla na popol, ktorý ľahko zotriete handričkou. Sklo na dverách rúry, ktoré odráža teplo zabezpečuje, že rúra ostáva zvonku studená na dotyk pre ešte väčšie bezpečie pri pečení.

Pyrolytické čistenie

Ready2Cook

Bez predohrevu. Funkcia Ready2Cook využíva výkonný konvekčný systém na rýchle dosiahnutie správnej teploty a úplne eliminuje potrebu predhrievania.

Ready2Cook

Cook4

Funkcia Cook4 ponúka unikátnu úroveň flexibility, ktorá poskytuje zákazníkom možnosť piecť štyri jedlá na štyroch úrovniach naraz bez miešania chutí a vôní.

Cook4

SoftClosing

Pomalé zatváranie dverí. Vďaka pomaly zatvárajúcim sa závesom sa dvere rúry zatvárajú bez námahy s jemným a tichým pohybom.

SoftClosing

Design W Collection

Dokonalá rovnováha, intuícia, výkon a dizajn. Predstavujeme jedinečnú kolekciu spotrebičov v jednotnom dizajne s vyspelou technológiou najvyššej triedy. Nadčasový dizajn W Collection dopĺňa akýkoľvek štýl kuchyne, zatiaľ čo jednotlivé spotrebiče sa navzájom dokonale kombinujú a vytvárajú vznešený koordinovaný vzhľad. Dokonca aj lesklé povrchové úpravy sú navrhnuté tak, aby sa ľahko čistili, takže odtlačky prstov a šmuhy sa stanú minulosťou. Od platinového pochrómovaného loga až po tónované sklo a sofistikovaný kovový pás po celej šírke - každý detail bol navrhnutý tak, aby potešil a umocnil celkový dojem zo značky Whirlpool.

Design W Collection

Elektronické ovládanie

Elektronická regulácia teploty.

Elektronické ovládanie

Assisted Display

Vyberte kategóriu jedla a postupujte podľa pokynov na interaktívnom displeji.

Assisted Display

Výsuvné mriežky

Plynulý pohyb. Táto rúra Whirlpool je vybavená plynulo sa vysúvajúcimi mriežkami, ktoré uľahčujú používanie.

Výsuvné mriežky

Cool Door

Inovatívny dizajn dvierok rúry Cool Safe Door poskytuje extra istotu, aj keď sú v kuchyni deti.

Cool Door

Technické detaily

Rozmery

  • Výška (cm): 59.5
  • Šírka (cm): 59.5
  • Hĺbka (cm): 56.4

Vlastnosti

  • Typ: Elektrická
  • Využitelný objem vnútorného priestoru (l): 73
  • Samočistenie rúry: Pyrolýza
  • Ovládanie: Elektronické
  • Farba: Čierna
  • EAN kód: 8003437835414
  • Elektrické pripojenie (W): 3650
  • Typ konštrukcie: Vstavané
  • Dĺžka elektrického kábla (cm): 90
  • Výsuvné koľajničky vo vnútri rúry: Teleskopický
  • Možnosti nastavenia času: Štart a Stop

Technické dáta

  • Energetická trieda: A+
  • Spotreba energie - konvenčná funkcia (kWh): 0.91
  • Spotreba energie - teplovzdušná funkcia (kWh): 0.7
  • Prúdová poistka (A): 16
  • Kontrola času: Elektronické
Farba čierna
Horúci vzduch áno
Displej áno
Vnútorný objem 73
Teleskopický výsuv áno
Energetická trieda A+
Gril áno
Samočistenie Pyrolýza
Hĺbka 65
Šírka 59.5
Automatické programy áno
Detská poistka áno
Varenie v pare áno
Výška 59.5
Viacúrovňové pečenie áno
Zadná stena katalytická nie
Katalytické samočistiace vnútorné steny nie
Multifunkčná mikrovlnná rúra, čiernobiely grafický displej, dotykové ovládanie, Technológia 6. ZMYSEL, Auto recepty, Manuálne funkcie: Zapekanie Crisp, Gril, Rozmrazovanie, Mikrovlnný ohrev a ich kombinácie, Vnútorný objem: 31 l, Vyhotovenie: čierna + nerez s bezotlačkovou úpravou povrchu, Maximálny príkon: 2,3 W, Výkon mikrovĺn/grilu: 1000/800 W, Rozmery (v x š x h): 385 x 595 x 468 mm, Príslušenstvo: Crisp tanier, držiak Crisp taniera, parná nádoba, grilovací rošt
Mikrovlnná rúra je vhodná na montáž nad rúru.

Zlepšite si zážitok z jedla

Zažijte mimořádně křupavé výsledky s naší inovativní deskou Crisp, která je vyrobena z vysoce výkonného feritového materiálu. Tento pozoruhodný talíř využívá sílu mikrovln a rychle se zahřívá, zatímco horní mřížka v dutině mikrovlnné trouby krásně opeče horní část vašeho pokrmu. Talíř Crisp, který funguje jako univerzální pečicí nádoba, zajišťuje udržení teploty pod 210 °C, čímž zabraňuje přepečení a poskytuje nádherně křupavé výsledky pečení, které se vyrovnají tradičním troubám. Tato dokonalá volba, která vám ušetří drahocenný čas, je ideální pro přípravu pizzy, quiche, pečeného masa a ryb a zaručuje rovnoměrné propečení jak naspodu, tak na povrchu pokrmu. S naším talířem Crisp, který mění pravidla hry, se vám otevře nová oblast kulinářské dokonalosti.

Zlepšite si zážitok z jedla

Jednoduché varenie vďaka menu 6. ZMYSEL

Doprajte si bezproblémové varenie s našou širokou ponukou automatických cyklov. Vďaka možnosti vybrať typ potravín a určiť ich hmotnosť dokáže naša mikrovlnná rúra navrhnúť správne príslušenstvo nad rámec jednoduchého rozsvietenia príslušnej ikony na displeji. Pohodlne sa usaďte a relaxujte, pretože bez námahy nastaví dokonalú funkciu a čas varenia, čím zakaždým zabezpečí výnimočné výsledky. Vďaka až 62 automatickým receptom, ktoré máte na dosah ruky, si môžete vychutnať rozmanité varenie bez akejkoľvek námahy a obáv o konečný výsledok. Objavte svet kulinárskych možností s ľahkosťou a istotou.

Jednoduché varenie vďaka menu 6. ZMYSEL

Crisp

Bezkonkurenčná chrumkavosť. Táto mikrovlnná rúra Whirlpool s funkciou a špeciálnou panvicou Crisp vám zaručia, že kedykoľvek pripravíte tú najchrumkavejšiu pizzu, koláč alebo quiche.

Crisp

Jet Start

Vynikajúca rýchlosť ohrevu. Funkcia Jet Start privádza maximáln výkon do vnútra rúry na 30 sekúnd, čím zabezpečí ideálnu teplotu na ohrievanie jedál s vysokým obsahom vody, ako sú napríklad číre polievky alebo nápoje.

Jet Start

Technológia 6. ZMYSEL

Sebavedomé varenie. Vďaka technológii 6. ZMYSEL mikrovlnná rúra automaticky nastaví čas, teplotu a úroveň výkonu počas procesu varenia.

Technológia 6. ZMYSEL

Proti odtlačkom prstov

Jednoduché na čistenie. Povrchová úprava proti odtlačkom prstov zabezpečuje, že odtlačky, prach a škrabance sú jednoducho odstrániteľné. Čistenie nikdy nebolo jednoduchšie.

Proti odtlačkom prstov

Steam

Zdravé jedlá pripravené v pare, kedykoľvek. Parná technológia poskytuje tie najzdravšie a najchutnejšie recepty jediným stlačením tlačidla.

Steam

Gril

Výkonné grilovanie. Výkonná funkcia grilovania v mikrovlnnej rúre poskytuje rovnako chutné výsledky ako tradičná rúra.

Gril

Pasta&Rice

Nenáročné varenie v pare. Táto mikrovlnná rúra Whirlpool je vybavená parnou nádobou, ktorá vám umožní vychutnať si vynikajúce cestoviny, ryžu alebo zeleninu pripravené v pare, kedykoľvek budete chcieť.

Pasta&Rice

Assisted Display

AssistedDisplay poskytuje jasné pokyny na snadné varenie v mikrovlnnej rúre. Je doplnený o 18 dotykových senzorov, voličov s dotykovými senzormi a organizovateľné zoznamy, displej Assisted Display umožňuje spotrebiteľom dosahovať vynikajúce výsledky pomocou pokynov krok za krokom, informáciami a upozorneniami a vychutnať si intuitívny zážitok z varenia s technológiou 6. ZMYSEL.

Assisted Display

Jet Defrost

Rýchle rozmrazovanie. Pomocou jedinečného systému JetDefrost 3D v mikrovlnnej rúre rozmrazíte potraviny účinne a ľahko.

Jet Defrost

Kapacita 31 litrov

Viac priestoru pre vaše kuchárske umenie. Táto mikrovlnná rúra Whirlpool ponúka komfortný objem 31 litrov, vďaka ktorému vám nikdy nebude chýbať miesto na nové recepty.

Kapacita 31 litrov

BreadDefrost

Čerstvý chlieb, kedykoľvek. Vďaka funkcii rozmrazovanie chleba v mikrovlnnej rúre môžete chlieb jediným zatlačením tlačidla zmeniť zo zmrazeného stavu na čerstvý.

BreadDefrost

Quartz Gril

Dokonalý zážitok z grilovania. Quartz Grill ohrieva a pripravuje jedlo rýchlejšie ako tradičný infračervený gril. Je šetrný k zdrojom, znižuje vaše náklady na energiu a je úplne samočistiaci.

Quartz Gril

3D technológia

Dokonale prirpavené. Revolučný systém 3D technológie zabezpečuje rovnomernú distribúciu mikrovĺn, takže si vždy môžete vychutnať rovnomerne uvarené pokrmy jednoduchým zatlačením tlačidla.

3D technológia

Detský zámok

Bezpečnosť na prvom mieste. Táto mikrovlnná rúra Whirlpool je vybavená systémom detskej poistky, aby sa zabránilo náhodnému použitiu tohto spotrebiča deťmi.

Detský zámok

Menu 6. ZMYSEL

Recepty pripravené na rýchle použitie. Zvoľte si jeden zo 62 automatických receptov a rúra sama vyberie najlepšiu funkciu, upraví nastavenie teploty alebo úrovne výkonu a času. Zároveň bude samaneustále kontrolovať priebeh varenia jedla, aby boli zabezpečené vždy dokonalé výsledky.

Menu 6. ZMYSEL

Technické detaily

Rozmery

  • Výška (cm): 38.5
  • Šírka (cm): 59.5
  • Hĺbka (cm): 46.8
  • Hĺbka na zabudovanie: 55.0
  • Maximálna výška na zabudovanie: 38.0
  • Minimálna výška na zabudovanie: 38.0
  • Maximálna šírka na zabudovanie: 56.8
  • Minimálna šírka na zabudovanie: 55.6

Technické dáta

  • Druh rúry: Mikrovlny + Gril
  • Maximálny výkon mikrovĺn (W): 1000
  • Výkon grilu (W): 800
  • Prúdová poistka (A): 10
  • Dodatočná metóda varenia Gril: Áno

Vlastnosti

  • Objem (l): 31
  • Otváranie dvierok: Rukoväť
  • Režim otvárania dvierok: Otváranie dole s rukoväťou
  • Farba: Čierna
  • Displej: LCD
  • Detská poistka
  • Grilovacia mriežka: Áno
  • Typ grilu: Quartz
  • EAN kód: 8003437396182
  • Hodiny: Áno
  • Elektrické pripojenie (W): 2300
  • Typ konštrukcie: Vstavané
  • Typ ovládania: Elektronické
  • Dĺžka elektrického kábla (cm): 135
  • Časovač: Áno
  • Otočný tanier: Áno
  • Priemer otočného taniera (mm): 325
Farba čierna
Horúci vzduch nie
Displej áno
Vnútorný objem 31
Gril áno
Maximálny výkon 1000
Počet stupňov výkonu 7
Ovládanie dotykové
Hĺbka 46.8
Šírka 59.5
Priemer taniera 32.5
Výška 38.5
Otváranie dvierok dolu