Gorenje MO17E1S

Značka:
zadarmo

do 5 prac. dní

U Vás 06. 05. 2024

79,00 €

Rozšírená záruka

+1 rok

+2 roky

+3 roky

Požadovanú záruku stačí uviesť do poznámky v objednávke (podmienky)

733231


Mikrovlnná rúra, Ovládanie: Mechanické, Konštrukčný typ: Voľne stojaci, Šírka produktu: 451 mm, Výška produktu: 257 mm

Viac detailov

Čistenie jedným ťahom

Hladký interiér bez výstupkov a drážok na jednoduché čistenie. Ak chcete rúru vyčistiť, jednoducho utrite vnútorný priestor vlhkou handričkou.

Čistenie jedným ťahom

Mikrovlny na rýchle varenie

Mikrovlny sú elektromagnetické vlny, ktoré rozpohybujú molekuly vody v potravine. Tento pohyb generuje energiu, ktorá ohrieva, varí alebo rozmrazuje jedlo. Vďaka rýchlemu a efektívnemu prenikaniu mikrovĺn do jedla sa pokrmy varia oveľa rýchlejšie ako pri konvenčných spôsoboch varenia.

Mikrovlny na rýchle varenie

Vždy v bezpečí

Bezpečnostný spínač zaručuje, že používanie mikrovlnnej rúry je úplne bezpečné. Automaticky zastaví program, ak sa počas prevádzky otvoria dvierka.

Vždy v bezpečí

Rýchly ohrev jedla

Funkcia SmartStart, ktorá umožňuje rýchly ohrev jedla stlačením tlačidla, bude užitočná najmä vtedy, keď sa nemôžete dočkať teplého jedla.

Rýchly ohrev jedla

SPOTREBIČE GORENJE PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom spotrebičov značky Gorenje pre slovenský trh. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť tento spotrebič v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať spotrebič na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.