1

AEG A1WYHSK1

Značka:
zadarmo

do 5 prac. dní

U Vás 03. 05. 2024

89,00 €
64,90 €

902980378


SPOJOVACI MEDZIKUS práčka-sušička s výsuvnou policou

Dômyselné prevedenie inštalačného medzikusu umožňuje bezpečne inštalovať sušičku na práčku. Inštalačný medzikus je vhodný na všetky naše modely hlbokých práčok a sušičiek s predným plnením s min. hĺbkou od 54 do 67 cm. Pozn.: Nedá sa použiť na úzke práčky.

Viac detailov

Spojovacia súprava so vstavanou posuvnou policou

Uloženie práčky a sušičky na seba efektívne šetrí priestor. Spojovacia súprava s posuvnou policou vám poskytne praktické miesto na triedenie oblečenia, ktoré vyberiete z práčky, a skladanie oblečenia, ktoré vyberiete zo sušičky.

Spojovacia súprava so vstavanou posuvnou policou

Všestranná spojovacia súprava pre spredu plnené práčky a sušičky AEG

Uloženie práčky a sušičky na seba efektívne šetrí priestor. Všestranná spojovacia súprava je kompatibilná so všetkými spredu plnenými práčkami a sušičkami AEG s hĺbkou 52 až 67 cm.

Všestranná spojovacia súprava pre spredu plnené práčky a sušičky AEG

Technické detaily

Inštalácia

  • Výška (mm): 65
  • Šírka (mm): 610
  • Hĺbka (mm): 605
SPOTREBIČE AEG PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom spotrebičov značky AEG pre slovenský trh. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť tento spotrebič v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať spotrebič na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.