Liebherr SBSes 8496

Značka:
zadarmo

na objednávku

U Vás 27. 05. 2024

6 199,00 €


Americká chladnička s mrazničkou s BioFresh a NoFrost, Priečinok s 0 °: BioFreshPlus, Technológia chladenia: NoFrost, Vonkajšie rozmery (V/Š/H): 185 / 121,0 / 66,5 cm

registrácia rozšírenej záruky na : https://home.liebherr.com/sk/svk/shopping-world/sk/funnel/free-warranty/landing.html

Viac detailov

Predĺžená záruka 5 rokov alebo 10 rokov na vybrané modely chladničiek a mrazničiek LIEBHERR ZADARMO!
Predĺžená záruka platí pre fyzické aj právnické osoby po registrácii.
LIEBHERR zľava 10% na celý sortiment - chladničky, mrazničky, vinotéky
Akcia platí do 30.04.2024

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus so samostatnou elektronikou ponúka ešte viac flexibility pre individuálne držanie zásob: Na skladovanie rýb sa teplota v hornom priečinku môže znížiť na -2 °C. Spolu s nastavením DrySafe ostanú ryby a morské plody ešte dlhšie čerstvé.

BioFresh-Plus

BluPerformance

Väčší objem v interiéri pre potraviny, úsporná a energetická prevádzka, tichá a pohodlná manipulácia a ocenený dizajn: Zariadenia BluPerformance od Liebheruu stanovujú v oblasti chladenia a zmrazovania nové kritériá.

BluPerformance

NoFrost

Pri NoFrost sa zamrazený tovar zmrazuje s vychladeným cirkulujúcim vzduchom a vlhkosť vzduchu sa odvádza preč. Mraziaci priestor tak ostáva vždy bez námrazy a na potravinách sa nevytvorí vrstva ľadu.

NoFrost

DuoCooling

DuoCooling vďaka dvom úplne oddeleným chladiacim okruhom zaručuje, že medzi chladiacou a mraziacou časťou nedochádza k prúdeniu vzduchu. Potraviny nevyschnú a tiež nedochádza k prenosu pachov. A to znamená: Menej vyhadzovania, menej nakupovania, ale väčšia úspora a pohoda.

DuoCooling

IceMaker s pevnou prípojkou vody

S IceMaker s pevnou prípojkou na vodu máte poruke na každú príležitosť kocky ľadu v tej najlepšej kvalite.

IceMaker s pevnou prípojkou vody

2,4‘‘ farebný displej

2,4‘‘ farebný displej s dotykovou elektronikou, silným kontrastom a vysokým rozlíšením je integrovaný za dverami a umožňuje intuitívne nastavenie teploty.

2,4‘‘ farebný displej

Tesnenie dverí

Vymeniteľné tesnenie dverí pomáha pri bezpečnom skladovaní potravín. Je vyhotovené tak, aby sa opticky hodilo k farbe dverí alebo skrine, dá sa ľahko nasadiť, čistiť alebo vymeniť a umožňuje tak dokonalú hygienu.

Tesnenie dverí

Rukoväť s integrovanou mechanikou otvárania

Stabilne vyhotovené rukoväte s integrovanou mechanikou otvárania a kvalitným vzhľadom umožňujú pohodlné otváranie dverí bez námahy.

Rukoväť s integrovanou mechanikou otvárania

LED osvetlenie zadnej steny

LED osvetlenie zadnej steny je integrované v zadnej časti vodorovnej priečky. Úsporné, ekologické a bezúdržbové LED umožňujú optimálne osvetlenie zadnej oblasti v chladiacej časti smerom nahor a starajú sa tak o homogénny a kvalitný svetelný koncept.

LED osvetlenie zadnej steny

PowerCooling

Výkonný systém PowerCooling sa postará o rýchle vychladenie čerstvo uloženého tovaru a rovnomernú teplotu chladenia v celom interiéri. Filter z aktívneho uhlia FreshAir integrovaný vo ventilátore čistí cirkulujúci vzduch a viaže nepríjemné pachy. Funkcia pripomienok v riadení indikuje, kedy treba vymeniť filter.

PowerCooling

SabbathMode

V režime Sabbath ustanú všetky aktivity – to platí aj elektrické spotrebiče. Na to berie vaša chladnička Liebherr ohľad. V režime SabbathMode je vypnuté kompletné osvetlenie chladničky, tiež sú vypnuté všetky tóny, zvuky a displej. Režim SabbathMode sa deaktivuje po 80 hodinách.

SabbathMode

SmartSteel

SmartSteel výrazne znižuje viditeľnosť odtlačkov prstov. Vďaka ďalšiemu zušľachteniu ušľachtilej ocele sa povrchy zo SmartSteel mimoriadne ľahko čistia a sú výrazne odolnejšie proti poškrabaniu.

SmartSteel

Softsystem

Do dverí integrovaný SoftSystem stlmí pohyb dverí pri zatváraní a aj pri plnom naložení dverí zaručuje mimoriadne mäkké zatváranie.

Softsystem

SuperCool

SuperCool vytvára rezervy chladu pre rýchle vychladenie čerstvých uskladnených potravín. Prepnutie z teploty +2 °C v chladiacej časti na pôvodnú teplotu sa vykonáva s riadením podľa času a množstva a prispieva k úspore energie.

SuperCool

SuperFrost

SuperFrost vytvára rezervy chladu pre zmrazenie čerstvých uskladnených potravín, ktoré je šetrné voči vitamínom. Prepnutie z teploty -32 °C v mraziacej časti na pôvodnú teplotu sa vykonáva s riadením podľa času a množstva a prispieva k úspore energie.

SuperFrost

VarioSpace

Po vybratí mraziacich zásuviek a za nimi sa nachádzajúcimi sklenenými dvojitými dnami vznikne VarioSpace, čo je praktický systém pre mimoriadne vysoký úložný priestor.

VarioSpace
SPOTREBIČE LIEBHERR PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom spotrebičov značky Liebherr pre slovenský trh. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť tento spotrebič v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať spotrebič na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.