Liebherr Fnc 5076

Značka:
zadarmo

do 5 prac. dní

U Vás 03. 04. 2024

1 449,00 €

993567251


Voľne stojaca mraznička s NoFrost, objem 238l , BluPerformance, Touch&Swipe Display, EasyTwist Ice, FrostProtect, SmartDevice ready, TelescopicRails, EasyOpen, 6 zásuviek, Biela

registrácia rozšírenej záruky na : https://home.liebherr.com/sk/svk/shopping-world/sk/funnel/free-warranty/landing.html

Viac detailov

Predĺžená záruka 5 rokov alebo 10 rokov na vybrané modely chladničiek a mrazničiek LIEBHERR ZADARMO!
Predĺžená záruka platí pre fyzické aj právnické osoby po registrácii.
LIEBHERR zľava 10% na celý sortiment - chladničky, mrazničky, vinotéky
Akcia platí do 31.03.2024

NoFrost

Keď otvoríte svoj mraziaci priečinok, chcete vidieť zmrazené potraviny – ale určite žiadny ľad a námrazu. NoFrost chráni mraziaci priestor pred neželanou tvorbou námrazy, ktorá spotrebúva veľa energie a občas je drahá. NoFrost znamená: Už žiadne namáhavé a časovo náročné odmrazovanie mraziaceho priečinku, viac času na iné vec – a úspora peňazí.

NoFrost

Možnosť dovybavenia so SmartDeviceBox

Chcete byť vybavení pre budúcnosť Smart Home? Vaša chladnička Liebherr vám rada pomôže: Môže ju dovybaviť so SmartDeviceBox, ktorý dostane vašu chladničku Liebherr na internet. SmartDeviceBox namontujete v niekoľkých krokoch a už dnes vám otvorí dvere do celého sveta digitálnych možností.

Možnosť dovybavenia so SmartDeviceBox

Displej Touch & Swipe

Vaša chladnička Liebherr Vás počúvne na dotyk prsta: Vďaka displeju Touch & Swipe je ovládanie vašej chladničky intuitívne a zvládlo by ho aj dieťa. Ťuknutím a potiahnutím na farebnom displeji jednoducho navolíte funkcie ako „SuperCool“. S rovnakou ľahkosťou nastavíte aj teplotu. A keď displej aktívne nepoužívate? Potom displej zobrazuje skutočnú teplotu.

Displej Touch & Swipe

White

Jednoducho, klasicky, kvalitne: Chladnička Liebherr so svojím lesklým, bielym povrchom sa obzvlášť dobre hodí do svetlého prostredia – a napriek trendom a móde zostáva nadčasová, pekná a funkčná. Biely povrch je robustný a ľahko sa čistí. Vďaka tomu zostane vaša chladnička Liebherr veľa rokov rovnako krásna, ako je teraz.

White

EasyTwist-Ice

Či už počas letného dňa alebo pre párty: Vďaka EasyTwist-Ice si jednoducho a rýchlo pripravíte zásobu kociek ľadu – úplne bez pevnej prípojky vody. Jednoducho naplňte vodu do nádržky, nechajte ju zamrznúť a jednoduchým otočením uvoľnite hotové kocky ľadu – a už môžete podávať vychladené nápoje. EasyTwist-Ice sa ľahko čistí a vždy zabezpečí hygienickú výrobu kociek ľadu.

EasyTwist-Ice

EasyOpen

Poznáte to? Po uložení nákupu v mrazničke si všimnete, že ste na niečo zabudli – dvere potom musíte znovu otvoriť namáhavým ťahaním. To sa vám so spotrebičom Liebherr nestane: Vďaka funkcii EasyOpen môžete dvere komfortne a jednoducho otvoriť aj viackrát za sebou.

EasyOpen

Tyčové madlo (s integrovanou mechanikou otvárania)

Otváranie s ľahkosťou: Praktické a elegantné tyčové madlo s integrovanou mechanikou otvárania umožňuje otváranie dverí spotrebiča s vynaložením malej sily – dokonca aj pri viacerých otvoreniach krátko po sebe. Ušľachtilé madlá v minimalistickom dizajne sú ďalším vizuálnym magnetom na vašej chladničke.

Tyčové madlo (s integrovanou mechanikou otvárania)

Koncept podstavca

Mala by byť vaša chladnička výkonná a komfortná – a zároveň aj trvalo udržateľná? Potom je spotrebič Liebherr ako stvorený pre vás. Vďaka našej technológii BluPerformance je to všestranný spotrebič: Ponúka extra veľký objem a chladiaci výkon – spotrebuje pritom ale pozoruhodne málo energie. A započúvajte sa: Nepočujete takmer nič. Pretože spotrebič Liebherr je aj napriek svojmu výkonu extrémne tichý.

Koncept podstavca

Супер тихий / SuperSilent

Pššššt – dobre sa započúvajte: Vaša chladnička Liebherr je taká tichá, že musíte nastražiť uši, aby ste ju zaregistrovali. Čo sa za tým skrýva? Všetky chladiace komponenty ako kompresory, ventily, ventilátory a výparník sú optimálne a dokonale vzájomne prispôsobené. Aby ste vo vašej kuchyni počuli iba to, čo chcete počuť.

Супер тихий / SuperSilent

LED stropné osvetlenie

Keď vo svojej mrazničke Liebherr otvoríte zásuvky, budete mať radosť nielen z pohľadu na svoje potraviny, ale aj z atraktívneho osvetlenia: Postarajú sa o to výkonné, trvanlivé a ekologické LED diódy. Osvetlenie dodá prehľad o obsahu ešte ľahšie a zároveň je nezvyčajným dizajnovým prvkom.

LED stropné osvetlenie

Ukazovateľ stavu

Chcete vedieť, že s vaším spotrebičom je všetko v poriadku? Vďaka ukazovateľu stavu, ktorý je integrovaný vo dverách spotrebiča, to vidíte alebo počujete veľmi rýchlo. Modré svetlo signalizuje, že všetko je poriadku. Pri inom stave svieti a bliká červená kontrolka a navyše zaznie zvukový tón.

Ukazovateľ stavu

SpaceBox

Do vášho spotrebiča Liebherr vmestíte aj „veľké veci“: Pretože pre extra veľkého moriaka alebo viacposchodovú tortu jednoducho potrebujete viac miesta. Pre takého prípady disponuje váš Liebherr so SpaceBox: S veľkorysou výškou 250 mm ponúka veľa extra miesta, dokonca aj pre veľké mrazené potraviny. A to vám pomôžu flexibilne udržiavať zásoby.

SpaceBox

FrostProtect

Nie všetky mrazničky sú umiestnené vo vykurovanej miestnosti – mnohé sú umiestnené aj v studených garážiach alebo skladoch. Dobre, že je váš spotrebič Liebherr dokonale nastavený aj na tak chladné prostredie: Pretože všetky komponenty sú dimenzované pre teploty okolia až do -15 °C a zaručujú prevádzku.

FrostProtect

Zásuvka s pohodlnou funkciou sklonu

Najvyššia zásuvka v mrazničke sa rada stáva tajomným miestom – pretože sa do nej jednoducho nedá dobre nahliadnuť. Napraví to vyklápateľná zásuvka vďaka ľahkému náklonu nadol pri otvorení: Takto máte vždy úplný prehľad. Uľahčuje vkladanie alebo vyberanie mrazených potravín. A vďaka zarážke výsuvu zásuvka nevypadne.

Zásuvka s pohodlnou funkciou sklonu

EnergySaver

Chcete súčasne šetriť energiu a peniaze? Vaša chladnička Liebherr Vám pritom pomôže – s režimom úspory energie. Keď aktivujete EnergySaver, štandardná teplota sa zvýši o dva stupne. Vaša chladnička Liebherr tak spotrebúva ešte menej prúdu – a vaše potraviny zostanú optimálne čerstvé.

EnergySaver

PartyMode

A hostia môžu prísť – pretože aj vaša chladnička Liebherr má náladu na párty. V režime PartyMode sú aktivované funkcie ako SuperCool a SuperFrost. Po 24 hodinách sa vaša chladnička Liebherr automaticky prepne späť do normálneho režimu.

PartyMode

SuperFrost

Chcete zamraziť čerstvé potraviny tak, aby si zachovali vitamíny? Jednoducho aktivujte SuperFrost – chladiaci výkon v mraziacej časti sa hneď zvýši. Takto zostane teplota konštantná, keď vložíte nezmrazené potraviny. Funkcia SuperFrost je navyše energeticky úsporná: Pokiaľ funkciu manuálne nevypnete, deaktivuje sa automaticky po 65 hodinách.

SuperFrost

Zámok displeja

Svietiaci displej je magnet pre detské rúčky – to vie aj vaša chladnička Liebherr. Preto existuje zámok displeja: Spoľahlivo zabráni tomu, aby došlo k neúmyselnej zmene nastavení na vašej chladničke. Zámok displeja môžete tiež samozrejme jednoducho deaktivovať.

Zámok displeja

Poplach pri výpadku elektrického prúdu

Vaša chladnička Liebherr je skutočným strážnym anjelom potravín: Pri výpadku elektrického prúdu spoľahlivo spustí poplach. Budete ho nielen počuť, ale aj vidieť. Displej zobrazí najvyššiu dosiahnutú teplotu v mraziacej časti. Poplach sa však nikdy nespustí zbytočne: Ak sa pri krátkom výpadku elektrického prúdu teplota kriticky nezvýši, poplach sa nezapne.

Poplach pri výpadku elektrického prúdu

BottleTimer

Poznáte to? Vložíte fľašu vína do mraziaceho priečinka, aby sa rýchlo schladila – a zabudnete na ňu. S funkciou BottleTimer sa vám to nikdy viac nestane: Aktivovaním SuperFrost sa postará o extra rýchle schladenie. A hneď ako má fľaša optimálnu teplotu, vaša chladnička Liebherr vás prostredníctvom aplikáciu upozorní na to, aby ste ju vybrali z mraziaceho priečinka.

BottleTimer

Dverový poplach

Dverový poplach vašej chladničky Liebherr dáva pozor, aby ste zbytočne neplytvali energiou a potravinami: Hneď ako sú dvere chladničky otvorené príliš dlho, upozorní na to poplachom – pulzujúcim svetlom a výstražným tónom. O tom, čo je „príliš dlho“ však rozhodnete vy: V závislosti od nastavenia sa dverový poplach spustí po 1, 2 alebo 3 minútach.

Dverový poplach

SabbathMode

V režime Sabbath ustanú všetky aktivity – to platí aj elektrické spotrebiče. Na to berie vaša chladnička Liebherr ohľad. V režime SabbathMode je vypnuté kompletné osvetlenie chladničky, tiež sú vypnuté všetky tóny, zvuky a displej. Režim SabbathMode sa deaktivuje po 80 hodinách.

SabbathMode

Chladiaci akumulátor

Chladiace akumulátory sú užitočné dvakrát – používajú sa ako vo vnútri, tak sú vhodné aj na vonkajšie použitie. Pri výpadku prúdu ešte dlho chladia mrazené potraviny vo vnútri mrazničky. A na výletoch Vás sprevádzajú ako chladiace médiá pre potraviny a nápoje. Mimochodom: Pri modeloch SmartFrost je priestorovo úsporne uskladníte v strope mraziacej časti.

Chladiaci akumulátor

VarioSpace

Hľadáte miesto, kde bezpečne uložiť a viacposchodovú zmrzlinovú tortu až do letnej oslavy? S mrazničkou Liebherr to nie je žiaden problém: vie, že niekedy proste potrebujete viac miesta. Vďaka systému VarioSpace, môžete jednoducho odstrániť jednotlivé zásuvky. Stačí chvíľka a úžasne vysoký úložný priestor je zrazu tu!

VarioSpace

Zmrazovací podnos

Chcete, aby vaše zmrazené bobule boli po rozmrazení čerstvé a chrumkavé – a žiadny kompót? Pre takéto citlivé potraviny je ideálny zmrazovací podnos: Plody a bylinky veľkoryso rozmiestnené na plastovom podnose sa rýchlo a bez pomliaždenia zmrazia. Zmrazovací podnos môžete poľahky zavesiť v mraziacej zásuvke a znovu ho vybrať.

Zmrazovací podnos

Vymeniteľné tesnenie dverí 

Zistíte, že po niekoľkých rokoch je potrebné vymeniť tesnenie dverí vašej chladničky Liebherr? To môžete urobiť úplne jednoducho sami: Vymeniteľné tesnenie dverí je možné odobrať v niekoľkých krokoch – a nové tesnenie znovu nasadíte rovnako ľahko. Aj táto súčasť chladničky je tak vždy bezchybná a hygienicky čistá.

Vymeniteľné tesnenie dverí 

Pomocník zatvárania

Dvere zatvorené! Pri vašom spotrebiči Liebherr sa môžete spoľahnúť na to, že dvere sú vždy dokonale zatvorené: Pomocník zatvárania zabráni tomu, aby spotrebič zostal otvorený na malú medzeru, pokiaľ dvere chladničky zatvoríte príliš slabo alebo aj príliš silno. Takto je zaručené, že vaše potraviny sú skladované vždy bezpečne a s optimálnou trvanlivosťou.

Pomocník zatvárania

Nastaviteľné nožičky

Vďaka dvom nastaviteľným nožičkám je zariadenie možné optimálne vyrovnať a prispôsobí sa okoliu, napríklad na nerovnom povrchu. Takto si môžete byť istí, že dvere chladničky sa zatvárajú absolútne natesno a do zariadenia nevniká žiadne teplo ani sa netvorí kondenzát. Šetrí to tiež energiu a peniaze.

Nastaviteľné nožičky

Výbava vhodná do umývačok riadu

Výbava vášho Liebherr je praktická dvojnásobne: Na jednej strane vám pomáha pri každodennej spotrebe a na druhej strane sa ľahko čistí. Potrebujete umyť dózu na maslo, FlexSystem alebo misku na kocky ľadu? Vložte ich pohodlne do umývačky riadu. Ostane vám viac času na iné veci.

Výbava vhodná do umývačok riadu

Technické detaily

Všeobecné informácie o produkte

  • Skupina produktov: Voľne stojaca mraznička s NoFrost
  • GTIN: 4016803073451
  • Series: Peak

Výkon a spotreba

  • Trieda energetickej efektivity: C
  • Spotreba energie za 24 hodín: 0,411 kWh / 24 h
  • Spotreba energie za rok: 150 kWh/ročne
  • Klimatická trieda: SN-T
  • Hladina hluku: 34 dB
  • Trieda emisií hluku šíriaceho sa vzduchom: B
  • Prípojná hodnota: 1,3 A 264,6 W
  • Napätie: 220-240 V ~
  • Frekvencia: 50-60 Hz

Riadenie a funkcie

  • Ovládanie:
    • 2,4“ TFT farebný displej, displej Touch & Swipe
    • Touch & Swipe
  • Počet teplotných zón: 1
  • Počet regulovateľných chladiacich okruhov: 1
  • Ukazovateľ teploty: mraziaca časť
  • SuperFrost: možnosť nastavenia na spotrebiči a prostredníctvom aplikácie
  • Dverový poplach, zmrazovanie: možnosť nastavenia na spotrebiči a prostredníctvom aplikácie
  • BottleTimer: možnosť nastavenia prostredníctvom aplikácie
  • IceCubeTimer:
  • NightMode:
  • Zámok displeja: možnosť nastavenia na spotrebiči
  • Riešenie zosieťovania *: dodatočne vybaviteľné

Mraziaca časť

  • Teplotný rozsah mraziacej časti: -15 °C až -28 °C
  • Technológia chladenia: NoFrost
  • Pozícia mraziacej časti:
  • Proces odmrazovania: automatické
  • Mraziaca kapacita 24 hod podľa GS **: 17,00 kg / 24 h
  • Počet zásuviek v mraziacej časti: 6
  • Z toho na teleskopickom vyťahovaní: 4
  • FrostSafe: dookola uzatvorené zásuvky s priehľadným čelom
  • Systém vysúvania zásuvky, mraziaca časť: čiastočne vysúvateľné teleskopické koľajničky
  • Zásuvka s pohodlnou funkciou sklonu:
  • Vnútorné osvetlenie mraziacej časti: LED osvetlenie
  • VarioSpace:
  • SpaceBox:
  • IceMaker: Nie
  • Osvetlenie priečinka IceMaker:
  • EasyTwist-Ice: Ja
  • IceTower:
  • Miska na ľadové kocky:
  • Počet chladiacich akumulátorov: 2
  • Počet zmrazovacích dosiek: 1
  • Hviezdičkové označenie: 4
  • Doba skladovania pri poruche podľa GS **: 16 h

Dizajn a materiály

  • InteriorFit:
  • Materiál dverí: oceľ
  • Materiál prestaviteľných odkladacích plôch mraziacej časti: sklo
  • Farba krytu: Biely
  • Farba dverí: Biely
  • Materiál bočných stien: Oceľ
  • Rukoväť: Páková rukoväť

Postavenie a inštalácia

  • EasyOpen:
  • Pomôcka pri zatváraní:
  • Doraz dverí: vpravo s možnosťou výmeny
  • Zmena strany otvárania dverí: možná samostatne
  • Uhol otvorenia dverí: 115°
  • Tesnenie dverí: vymeniteľné
  • Výškovo nastavovacie pätky: 2
  • Prepravné rúčky: Vpredu a vzadu
  • Prepravné valčeky vzadu:
  • Vetranie: ppredné vetranie
  • Typ zástrčky: Euro
  • Pripojovací kábel (dĺžka): 2.100 mm

Špecifikácie

  • Objem mraziacich častí: 239 l
  • Z toho 4-hviezdičkový mraziaci box: 238,8 l
  • Vonkajšie rozmery: výška / šírka / hĺbka: 165,5 / 59,7 / 67,5 cm
  • Výška / šírka / hĺbka (s balením): 1.729,0 / 615,0 / 767,0 mm
  • Hmotnosť (bez balenia): 73,9 kg
  • Hmotnosť (s balením): 78,9 kg
  • Celkový objem ***: 238 l
SPOTREBIČE LIEBHERR PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM

Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom spotrebičov značky Liebherr pre slovenský trh. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.

Pokiaľ máte záujem kúpiť tento spotrebič v inom obchode overte si akým spôsobom realizuje vybavenie reklamácie. Zasielať spotrebič na opravu späť do obchodu a čakať na vybavenie reklamácie je nepríjemné. U nás sa Vám to nestane.